Sinu hääl loeb: Acadeemikud pürgivad Ostrova festivalile

Järva Teataja
Copy
Acadeemikud esinesid 18. juulil esimest korda Väinjärve veepeol.
Acadeemikud esinesid 18. juulil esimest korda Väinjärve veepeol. Foto: Kerdo Vainer

Järva-Jaani ja Peetri kooli õpetajatest kokku pandud bänd Acadeemikud palub enda fännide abi, et pääseda järgmise aasta juulis toimuvale Ostrova festivalile esinema.

Ostrova festival on kahepäevane muusikasündmus väikeses Ostrova külas, Setomaal. Kahe päeva jooksul esinevad nii Setomaa kohalikud muusikud, alles alustavad andekad artistid kui ka Eesti muusikamaailma tipptegijad.

Ostrova Festival XII Facebooki sündmuse lehel on algatatud küsitlus, keda sooviksid inimesed järgmise aasta suvel Ostrovas laval näha. Teisipäevase seisuga troonisid küsitluse ülemises otsas tuntud bändid nagu Terminaator, Singer Vinger ja Wiiralt, kelle poolt oli oma hääle andnud umbes 200–300 inimest.

Edetabelisse mahtus ka Järvamaa õpside bänd Acadeemikud, kes teisipäeva pärastlõunase seisuga 108 häälega veel napilt esikümnest välja jäi.

Kui soovid anda oma hääle ning aidata Acadeemikud Ostrova festivali lavale, saad seda teha Ostrova Festival XII ürituse lehel Facebookis.

Alles veidi üle nädala tagasi astusid Acadeemikud üles kodumaakonnas Väinjärve festivalil. Bändi kitarrist Raigo Prants rääkis, et tänavune suvi on Acadeemikute jaoks väga tegus. Prants sedastas, et kolme suvekuu peale annavad nad kokku 12 kontserti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles