Renditõukerattad vuravad nüüd ka Järvamaal

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
8aastasel Karolinil on tõuksisõit juba selge, teisel rendirattal saab ta ka sõbra sõidutiirule seltsiks kaasa kutsuda.
8aastasel Karolinil on tõuksisõit juba selge, teisel rendirattal saab ta ka sõbra sõidutiirule seltsiks kaasa kutsuda. Foto: Kristo Kivisoo

Kui elektritõukeratta renditeenust pakkuvad firmad on viimasel kahel aastal jõudsalt oma teenusega Eestis laienenud, siis Järvamaa oli pikalt valge laik sellel kaardil. Suurte tegijate huviorbiiti pole maakond siiani tõusnud, ent alates sellest nädalast saab elektritõukse Järvamaalgi rentida.

Türil tegutsev ettevõtja Kaspar Aare ütleb, et kindlasti ei hakka ta end Eesti turul tegutsevate suurettevõtetega võrdlema, ent et Järvamaal sellest teenusest puudust on tuntud, on selge. «Mujal ju asi toimib, proovime siis Järvamaal ka,» märkis Aare. Maakonnas võib siin-seal elektritõuksidel vurajaid küll märgata, ent Aare hinnangul on vaid mõned üksikud investeerinud elektritõukeratta ostu ja neid, kes suurt väljaminekut teha ei raatsi, ent oleks valmis omale teatud perioodiks kaherattalise liikuri taskukohase hinnaga rentima, on kindlasti palju.

Aare ütleb, et uue teenusega alustab ta Järvamaal tasa ja targu ning esialgu on rentijate ootel kaks elektritõukeratast. Ent kui nõudlus lähiajal kasvumärke näitama hakkab, plaanib ta rattaparki kindlasti ka suurendada. «Kahte ratast pakume juba seetõttu, et üksi on vast natuke igav sõita ja siis saab koos sõbraga kulgeda,» põhjendas Aare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles