E-Piima spordihall kohaneb piirangutega

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide E-Piim spordihalli jõusaali külastajad peavad olema valmis esitama vaktsineerimise kohta tõendit.
Paide E-Piim spordihalli jõusaali külastajad peavad olema valmis esitama vaktsineerimise kohta tõendit. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Sellest nädalast rakendunud koroonapiirangud, mis raskendavad ennekõike sisetingimustes treeningute korraldamist, panevad ka Paide E-Piima spordihalli oma töökorraldust muutma.

Spordihalli haldava Paide spordikeskuse juhatuse liige Erich Petrovits ütles, et hetkel teevad nad administraatoritega ettevalmistustöid vaktsineerimise ja koroona läbipõdemise digitõendite lugemiseks vajalike tehniliste lahenduste leidmiseks. "August on üleminekuaeg. Praegu pole majas veel treeningrühmi pole ning jõusaalis ei käi väga palju inimesi. Seega mahume lubatud 50 inimese piiri sisse ja loendame külastajad. Seda aga vaid seni kuni saame hästitoimiva tehnilise võimekuse digitõndite lugemiseks," selgitas ta.

Igal juhul tahab spordikeskus olla nii ruttu kui võimalik hooajaks valmis ning minna täielikult üle korrale, mille järgi pääsevad majja vaid vaktsineerimispassi, koroona läbipõdemise tõendi või 48 tunni negatiivse koroonatesti esitajad. "Erandiks jäävad alla 18-aastasd lapsed. Nende trennides osalemisel loodame siiski lastevanemate vastutustundlikkusele, et nad ei saada trenni haigeid või eneseisolatsioonis olema pidavaid lapsi," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles