Suisapäisa tõusis aasta teoks

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Järva Teataja ja Järvamaa omavalitsuste liidu korraldatud konkursi «Aasta tegu 2008» võitjaks kuulutati täna kell 15 Albu Toiduaidas Eesti Televisiooni «Laulahingu» saate võitnud Türi segakoor Suisapäisa.


Aasta tegu hääletas 2840 inimest, mida on ligi kümme korda rohkem kui eelmistel aastatel. Suisapäisale andis oma hääle 771 inimest.


Menukale koorile järgnesid 432 häälega teatrikavand «Tagasi Vargamäele» ning 411 häälega lasteaia avamine Amblas ja Ambla põhikooli ümberkorraldamine lasteaed-põhikooliks.


Varem on järvalased aasta teoks hääletanud Imavere kõrtsi, Türi staadioni ja noorte rulapargi, Albu Toiduaida, Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse külastuskeskuse, jalgrattateed.


Märkamata pole jäänud ka koostööüritused, nagu võidupühaparaad Paides, Albu suusavõistlused Jaak Mae karikatele, Albu mail peetud «Tõe ja õiguse» aasta, Järva-Jaanis taastatud Vabadussõja ausammas. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles