Koolid alustavad uut õppeaastat lootusrikkalt

Copy
Türi põhikoolil on uueks õppeaastaks kõik õpetajad olemas ja praegu on kirjas üle 500 õpilase. Uue nädala alguseks oli ainuüksi esimesse klassi laekunud 66 avaldust.
Türi põhikoolil on uueks õppeaastaks kõik õpetajad olemas ja praegu on kirjas üle 500 õpilase. Uue nädala alguseks oli ainuüksi esimesse klassi laekunud 66 avaldust. Foto: Dmitri Kotjuh

Suve jooksul otsisid paljud maakonna koolid uusi õpetajaid, ainuüksi Aravete keskkool vajas üheksat õpetajat. Järva Teataja uuris, milline on selles suhtes koolide seis vahetult enne uue kooliaasta algust.

Aravete keskkool otsis peale direktori veel aineõpetajaid ja klassiõpetajaid. Esmaspäeval ütles kooli sekretär Anita Homin, et põhimõtteliselt on meeskond koos. «Puudu on veel muusikaõpetaja. No muidugi ka õppejuht, kuid õppejuhi kinnitab ametisse siiski uus direktor,» sõnas ta.

Homin lisas, et nagu eelmisel aastal, jätkavad paljud õpetajad tähtajalise lepinguga ja nõutava kvalifikatsiooni puudumisel korraldab kool samadele ametikohtadele uue konkursi ka järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles