Loomasõbrad kuulutasid järgmise aasta loomade väärkohtlemise vastaseks aastaks

Urmas Glase
Copy
Tänasel meeleavaldusel kuulutasid loomakaitsjad korraldajad välja kampaania “Julmus minevikku, loomasõbralikkus olevikku.”
Tänasel meeleavaldusel kuulutasid loomakaitsjad korraldajad välja kampaania “Julmus minevikku, loomasõbralikkus olevikku.” Foto: Eesti Loomakaitse Selts

Täna tulid loomakaitsjad kokku Tallinnasse Vabaduse väljakule, kus loomade eestkoste organisatsioon Loomus, Eesti Loomakaitse Selts ja sotsiaaldemokraadid korraldasid kogunemise, et pöörata tähelepanu loomade väärkohtlemisele. Kohapeal kuulutasid korraldajad välja kampaania “Julmus minevikku, loomasõbralikkus olevikku”.

Kampaaniaga “Julmus minevikku, loomasõbralikkus olevikku” võtavad loomasõbrad järgmisel aastal fookusesse võitluse loomade väärkohtlemise vastu. Kampaania raames ootavad ees mitmesugused üritused, väiksemad ja suuremad kampaaniad ning koostöö erinevate institutsioonide vahel.

Loomuse kommunikatsioonijuhi ja juhatuse liikme Annaliisa Posti sõnul on tegu väga olulise teemaga. “Me kõik hoolime loomadest, kuid paraku ei väljendu see alati meie tegudes ning üht loomaliiki kiputakse eelistama teisele,” rääkis Post. “Kõik loomad väärivad armastust ja hellust ning me peame tegutsema selle nimel, et Eestis oleks hea elada mitte ainult inimestel, vaid ka kõigil loomadel.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles