Jaanalinnutalu läks külastajatele lukku

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Sassi talu põhimagnet on ikka olnud suursugused jaanalinnud.
Sassi talu põhimagnet on ikka olnud suursugused jaanalinnud. Foto: Dmitri Kotjuh

Imavere kandis asuv Sassi talu, mis on teada-tuntud jaanalinnufarmina, andis teada, et tänasest jäävad nende uksed külastajatele suletuks.

Jaanalinnufarm andis oma Facebooki lehel teada, et nende suvehoioaeg on lõppenud. "Imeilus suvi on kohe-kohe sügiseks saamas. Pihlakad juba punavad ja see on märk sellest, et vaprad noored giidid astuvad peagi taas kooliteel ning ka peremees veedab jälle rohkem aega koolimajas lapsi õpetades," kirjutas taluperemees Innar Rohtsalu.

Sel hooajal sai Sassi talu enda juures elavate lindude ja loomade näitamist ja tutvustamist alustada turismihooajale kohaselt suve hakul. Ilmad olid kohe soojad ja ilusad ning koroona tõttu kodudes istunud inimesed liikusid usinalt huvipakkuvaid kohti mööda ringi.

Ilusaks finaaliks sai Sassi talule juuli lõpus aset leidnud "Avatud talude päev", kui nende farmi külastas 2009 inimest.

Rohtsalu sõnul ei tähenda sulgemine pererahvale puhkust. Lindude ja loomade eest tuleb jätkuvalt hoolitseda ning see nõuab ikka oma aja. Küll aga saavad nad puhata veidi turismiteenuse pakkumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles