Tublimad õpetajad pälvisid tunnustust enne kooliaasta algust

Maarja Ilves
, reporter
Copy
Türi kultuurikeskuses olnud uue õppeaasta avaseminaril osales üle 150 Järvamaa haridustöötaja ja haridusspetsialisti, kellest kümme pälvis ka tunnustust.
Türi kultuurikeskuses olnud uue õppeaasta avaseminaril osales üle 150 Järvamaa haridustöötaja ja haridusspetsialisti, kellest kümme pälvis ka tunnustust. Foto: Dmitri Kotjuh

Neljapäeval sai maakonnas uus õppeaasta juba hoo sisse. Järvamaa arenduskeskus ja omavalitsuste liit korraldasid Türi kultuurikeskuses tavapärase õppeaasta avaseminari, kus osales üle 150 haridustöötaja ja haridusspetsialisti 27 haridusasutusest või teistest haridust toetavatest asutustest.

Järvamaa omavalitsuste liit tunnustas avaseminaril parimaid haridustöötajaid haridus- ja teadusministeeriumi korraldatava gala «Eestimaa õpib ja tänab» kategooriate alusel.

Omavalitsuste liidu juhatuse esimees Priit Värk ütles õpetajatele, et 80 aasta tagasi, kui haridusminister oli Türi juurtega Aleksander Jaakson, öeldi, et haridusvaldkond on kiiretes muutustes. «Seda räägiti eelmisel aasta, räägitakse praegu ja ka tulevatel aastatel. See on tõde, sest hariduse omandamine ja õpetamine käivadki käsikäes maailmas, mis on täis muutusi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles