Kuu aega ilma alkoholita – miks?

Silja Vilbu
Copy
Marina Semjonova leiab, et pärast suviseid grillimisi ja koosviibimisi on hea mõte kehale septembris alkoholist puhkust anda.
Marina Semjonova leiab, et pärast suviseid grillimisi ja koosviibimisi on hea mõte kehale septembris alkoholist puhkust anda. Foto: Erakogu

Aktsioon «Septembris ei joo» kutsub inimesi ka tänavu sel kuul alkoholist loobuma. Järvamaalt pärit Marina Semjonova (34), kes juba 13. korda septembris alkoholile ei ütleb, selgitab Järva Teatajale, miks ta seda teeb.

Praegu Šveitsis elav ja elukutselise lapsehoidjana töötav Semjonova meenutas, et läks alkoholivaba septembri kampaaniaga esimest korda kaasa 2009. aastal. Toona ei vedanud aktsiooni veel tervise arengu instituut nagu praegu.

ERR vahendas 2018. aasta augustis ilmunud artiklis «Septembris ei joo» ühe eestvedaja, Reigo Kimmeli Vikerraadio eetris jagatud meenutust sellest, kuidas ettevõtmine 20 aastat tagasi alguse sai. Nimelt lubanud sõber Madis, kes sellega 20 aastat tagasi alustas, sõpradele, et kui ülikooli sisse saab, jätab septembri vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles