Järvalased on varmad ohtlikest ehitistest teavitama

Järva Teataja
Copy
Ohtlik ehitis.
Ohtlik ehitis. Foto: TTJA

Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA) algatas suve hakul ohtlike ehitiste kampaania, mille raames on ametile laekunud 177 teadet. Edukat kampaaniat otsustati pikendada ning tähelepanelike kodanike vihjeid ehitistest, mis võivad ohtu põhjustada, oodatakse 26. septembrini.

TTJA ehitus- ja raudteeosakonna juhataja Kati Tamtik tänab kõiki, kes on vihjeid saatnud ning kutsub üles veel julgemalt teavitama: „Meil on hea meel, et suvine kampaania on olnud edukas ja produktiivne, seetõttu otsustasime seda ka pisut pikendada. Väljas on endiselt ilusad ilmad ja inimesed liiguvad ka septembrikuus aktiivselt ringi. Palume jätkuvalt inimestel tähelepanelikult enda kodukohas ja Eestis ringi reisides vaadelda ümbrust ja ehitisi ning selgelt ohtlikku ehitist nähes sellest vähemalt ühe ülevaatliku foto teha ning koos täpsema kirjeldusega meile saata.“

Senini on enim edastatud teateid hoonetest, kus keegi sees ei ela ja mis pole kasutuses (omaniku poolt korrashoid tagamata). Kõige aktiivsemad on olnud Harjumaa, Järvamaa ja Raplamaa teavitajad, palju vihjeid on saabunud ka Tartumaalt ning Ida-Virumaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles