Teist alandades ei ülenduta iial

Pipi-Liis Siemann
, Türi vallavanem
Copy
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa nimekirjas võitnud kolmed viimased kohalikud valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliidus.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa nimekirjas võitnud kolmed viimased kohalikud valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliidus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Parafraseerides klassikuid: kui Türi vald on «toppama jäänud arenguga sumbunud konnatiik», siis jah, just sellises «konnatiigis» ma elada sooviksingi! Neid inimesi, kes nii mõtlevad, paistab õnneks peale vallavanema olevat veel teisigi. Näeme, et Türi vallas on rahvastiku vähenemine niisama hästi kui peatunud, juurde on tulnud elanikke ja ettevõtteid ning gümnaasium on õpilastest pungil. Kliimakava koostame koos Järva valla ja Paide linnaga, oleme edukad paljude ehitus- ja teenusearenduse projektide elluviimisel ning piirkonna ettevõtjad on rahul, et Türi valla ametnikud aitavad kiirelt ja asjalikult lubasid-reegleid korda ajada.Kõik see, mis näiteks Lauri Läänemetsale paistab mõttetu, on paljude arvates lausa suurepärane.

Kuna Läänemets on ikka keskendunud pigem sõnade tegemisele ja PR-projektidele, siis ilmselt on nii ka seekordsetel valimistel. Pärast Jarno Lauri algatatud hoonete valmis ehitamist jäid nii jõukust loov täiskasvanu­haridus kui ka tark energiamajandus Läänemetsa juhitud Väätsa vallas üksnes arengukavas olevateks õõnsateks sõnadeks, millele ei järgnenud ühtki päristegevust.

Seda väidet saab kontrollida ametlikus dokumendis, Väätsa valla arengukava täitmise kokkuvõttes 2017. aastal, kus enamiku plaanitud tegevuste juures on märge: EI OLE TEOSTATUD!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles