Balti jaama suuremahulised raudteetööd jõuavad Kitsekülla

Järva Teataja
Copy
Foto: Pixabay

Nädalavahetusel algavad suuremahulised raudteetööd Balti jaama sissesõidul, mis hõlmavad endast raudteelõiku Rohu tänava viaduktist kuni Kitseküla peatuskohani.

Suuremate töödega alustatakse laupäeva öösel (25.09 kell 00:00) ja liikluskatkestus kestab neljapäeva (30.09 kell 05:30) hommikuni. Sellel perioodil on sissesõit Balti jaama oluliselt häiritud ning seetõttu algavad ja lõppevad ida-, lõuna- ning edelasuunalised reisid Kitseküla või Ülemiste ja Liiva peatustes. Läänesuunaline rongiliiklus sel perioodil häiritud ei ole.

„Raudteetööde käigus rajatakse täiendav peatee jaamast ida suunal. Sel ajal esineb lisaks rongiliikluse muudatustele ka lühiajalisi katkestusi Kitseküla ülekäigul ning töödest tulenev müra võib paiguti häirida kohalikke elanikke. Vastavad sildid ja viidad paigaldatakse töö piirkonda ning palume inimestel olla sel perioodil tähelepanelikud. Vabandame ka kohalike elanike ees ajutiste ebamugavuste pärast,“ ütles Eesti Raudtee ehitusteenistuse juht Riho Vjatkin.

Samuti alustatakse töödega liiklusjuhtimissüsteemi moderniseerimiseks, mis kestavad novembri lõpuni. Sel ajal suletakse Balti jaamas praegune rongiliikluse juhtimissüsteem, et võtta kasutusele uued ja kaasaegsed seadmed. Ka see töö toob kaasa ajutisi muudatusi rongiliikluses. Reisijatel palutakse seetõttu tähelepanelikult jälgida Elroni kodulehte www.elron.ee.

Tööde peamiseks eesmärgiks on Balti jaama läbilaskevõime ja ohutuse suurendamine, et tulevikus saaks lisada täiendavaid ronge ida, edela ja lõuna suundadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles