Paides aetakse täna tööjuttu otse tänaval

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Töötukassa kampaaniaauto juures oodatakse inimesi tööjutte ajama.
Töötukassa kampaaniaauto juures oodatakse inimesi tööjutte ajama. Foto: Anne Põder

Paide Selveri parklas on end täna sisse seadnud Töötukassa kampaaniaauto kutsumaks inimesi ligi tööjutukohvikusse ehk teissiõnu saama head karjäärinõu.

Töötukassa Järvamaa osakonna juht Eha Tasang ütles, et tegemist on nende reklaamüritusega, mille eesmärk on julgustada inimesi küsima karjäärinõu ning mõtlema võimalustele, kuidas veelgi edukam töötaja olla. "Töötukassa pole vaid töötutele mõeldud, vaid head nõu jagub meie asjatundajtel ka neile, kes tahavad end valitud alal täiendada, midagi juurde õppida, tegevusvaldkonda laiendada või teha midagi muud, mis tagaks töökoha ning hea sissetuleku," selgitas ta.

Selleks, et inimesed tunneks end tööjuttu ajades mugavalt, pakub Tööukassa ka tassikese kohvi ning kingib lootusrikka sõnumiga õnneküpsise.

Päeva esimene pool on Paides läinud edukalt. Tuleb välja, et siinseid inimesi ei peagi kohviga meelitama, vaid ligi astutakse siirast huvist tööteemadel vestelda. Tööjutukohvik on avatud kella 19-ni ja kõik, kel teema vastu huvi, jõuavad ka pärast tööd veel läbi astuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles