Koolijuht: nõuded ja tingimused muutuvad iga päev

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Türi ühisgümnaasiumi õppeaasta alguse laagris Metsajõel sai kogu koolipere osa nii loengutest kui ka ühismängudest, aga ka õhtusest kontserdist, kus esines Stefan. Osa noori sai heade emotsioonide kõrval laagrist kaasa ka koroonaviiruse.
Türi ühisgümnaasiumi õppeaasta alguse laagris Metsajõel sai kogu koolipere osa nii loengutest kui ka ühismängudest, aga ka õhtusest kontserdist, kus esines Stefan. Osa noori sai heade emotsioonide kõrval laagrist kaasa ka koroonaviiruse. Foto: Türi ühisgümnaasium

Uue õppeaasta eel saatis haridus- ja teadusministeerium välja sõnumi, et sel korral on kavas hoiduda koolide täielikust kaugõppele saatmisest, sest õpetajate vaktsineeritus on suur ning eelmised eksperimendid koolide kaugõppele saatmisega ei leidnud teaduslikku põhjendatust.

Kui eelmisel õppeaastal tähendas üks nakatunu nii kogu klassile kui ka lähikontaktsetele karantiini saatmist, siis sel õppeaastal nii enam ei toimita. Koolid järgivadki nüüd ministeeriumi ja terviseameti juhendeid ja soovitusi, ent koolijuhid tunnistavad: pea igal nädalal muutuvate ettekirjutuste virvarris on keeruline järge pidada.

Türi ühisgümnaasiumis algas uus õppeaasta tavapäraselt. Igal sügisel on 1. septembril avaaktus ja järgmisel päeval sõidetakse õppelaagrisse. Kui eelmistel aastatel on laagris käinud ainult kümnendad klassid, siis tänavu osales kogu koolipere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles