Parimad noored koolijalgpallurid tulevad Türilt

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Koolinoored panid jalgpallioskuse omavahel proovile ja selgitasid välja kolm paremat jalkakooli Järvamaal.
Koolinoored panid jalgpallioskuse omavahel proovile ja selgitasid välja kolm paremat jalkakooli Järvamaal. Foto: Koeru keskkool/facebook

Eile võtsid Järvamaa koolide 6. - 9. klasside jalgpallurid omavahel mõõtu. Täiseduga kindlustasid karikavõidu Türi põhikooli noormehed, kellest osad on näidanud end kindla jalaga mängijatena juba ka Paide Linnameeskonna noormängijate seas.

Turniiri peakohtunik Viktor Mets ütles, et türilaste võit ei tulnud talle üllatusena, sest sealsed tuumikmängijad treenivad Paide lInnameeskonna U17 noormeeste võistkonnas Meelis Rooba käe all ning on teada-tuntud head mängumehed. "Tõsi, mitte sugugi kõik Türi põhikooli mängijad polnud jalgpalliga seotud, mis tegi nende võidu kindlasti eriti väärtuslikuks," selgitas ta.

Metsa hinnangul on omaette oskus kombineerida mängu igapäevaselt jalgpalli mängivate ja lihtsalt harrastajate vahel. "Aga Türi poisid suutsid seda hästi ja seda isegi olukorras, kus neil olid Paide Hillar Hanssoo koolist vastas sajaprotsendiliselt jalgpalli trennis käivad poisid," märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles