Ettevõtluspäev seab keskpunkti inimese ettevõtte taga

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Ettevõtja ja Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultandi Mari Kirsi isiklikust läbipõlemise kogemusest tuleneb ka järgmisel nädalal korraldatava ettevõtluspäeva peateema «Ettevõtja kui inimene».
Ettevõtja ja Järvamaa arenduskeskuse ettevõtluskonsultandi Mari Kirsi isiklikust läbipõlemise kogemusest tuleneb ka järgmisel nädalal korraldatava ettevõtluspäeva peateema «Ettevõtja kui inimene». Foto: Dmitri Kotjuh

Üle kaheksa aasta tagasi istus Mari Kirss alustava ettevõtjana Järvamaa töötukassa konsultandi laua ees, et esitada äriplaan. Plaan pälvis heakskiitu ja alustava ettevõtja toetusega lõi noor naine ettevõtte, millest oli unistanud kaua. Kliente jagus ja Mari tegi oma tööd kirega. Ent õigel hetkel jäi tal pidur põhja vajutamata. Tulemus oli läbipõlemine, oma valikutes kahtlema löömine ja painav mõte: kuidas ja kuhu edasi?

Praegu on Mari Kirss ise ettevõtluskonsultant, kes aitab teistel alustada soovivatel ettevõtjatel oma unistusteni jõuda. Tema vedada on ka järgmisel nädalal peetav Järvamaa ettevõtluspäev. Isiklikust läbipõlemise kogemusest tulenebki selle päeva peateema «Ettevõtja kui inimene».

Kogemusi jagavad inimesed, kelle edulugude taustal kõrvaltvaataja probleeme kahtlustada ei oskakski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles