Täiskasvanud õppijate ind pole raugenud

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Aasta õppija Ülle Leesmaa
Aasta õppija Ülle Leesmaa Foto: Sotsiaalkindlustusamet

Võiks ju arvata, et koroonakriis tõmbas inimeste õpihimule pidurit ja kahandas õpivõimalused pea olematuks, aga ei. Täna tunnustatakse Paides täiskasvanud õppija nädala ajal Järvamaa tublimaid õppijaid, koolitajaid, õpitegusid ja õppijasõbralikemaid töökohti. Nagu selgub, pole silmapaistvaid kandidaate esitatud sugugi vähe.

Järvamaa täiskasvanud õppija nädala koordinaator Anneli Suits ütles, et kandidaate esitati tõesti päris palju ja nende seast laureaate välja sõeluda oli komisjonil raske. «Komisjon on õnneks aastate jooksul välja töötanud oma hindamisskaala, kus keskmiste punktide põhjal selgubki laureaat,» lausus ta.

Suits märkis, et kandidaatide rohkus ei tulnud üllatusena. «Oleme kõigis omavalitsustes oma tugirühma suurendanud. Nende kaasabil ei jää tublid õppijad märkamata ja koolitajad kiitmata,» selgitas ta. «Ainult õpitegusid ja õppimist toetavaid töökohti jäi tänavu väheks, sest ühiskond oli lihtsalt nii suletud, et tegusid ei saanud teha ja suur osa inimesi töötas koroona ajal eemalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles