Lapsepõlveunistus viis naise kaugsõiduautojuhina Hispaaniasse

Urmas Glase
Copy
Rekkajuhi nimesildi tellis Reinika Tatter juba eelmise aasta detsembris ja oma esimesel sõidul sättis ta selle kenasti esiklaasile.
Rekkajuhi nimesildi tellis Reinika Tatter juba eelmise aasta detsembris ja oma esimesel sõidul sättis ta selle kenasti esiklaasile. Foto: Urmas Glase

Kunagi viiendas või kuuendas klassis kirjutas Kabalast pärit Reinika Tatter kirjandi, kus pani kirja unistuse sõita rekajuhina Hispaaniasse.

«1990ndatel olid piirid veel kinni ja reisida raske. Lapsepõlves elas meist kaks maja edasi naaber, kes oli rekamees ja rääkis, kuidas ta käis Hispaanias. See tundus nii vägev. Minu vanemad olid siis tavalised maainimesed ja neil polnud raha reisida, aga rekajuht sai sõita, kuhu tahtis ja see pani unistama,» meenutab ta.

Tatter lisab, et ta ei mõelnud sellele ju kogu aeg. «Uuesti tuli asi pähe, siis, kui mõni aasta tagasi sai siiber organiseerimisest ja juhtimisest ning ma ei tahtnud enam sel viisil jätkata, vaid otsisin hoopis lihtsamaid võimalusi,» ütleb ta ja loetleb oma ameteid: Kabala rahvamaja juhataja, kaitseliidu noortejuht ja Circle K teenindusjaama juhataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles