Koroonaosakond laienes poole suuremaks

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa haigla isolatsioonipalatid koroonaosakonnas seisavad praegu tühjalt ning loodetavasti see nii ka jääb. Siis saab voodikohad peagi üle anda plaanilise ravi vajajatele.
Järvamaa haigla isolatsioonipalatid koroonaosakonnas seisavad praegu tühjalt ning loodetavasti see nii ka jääb. Siis saab voodikohad peagi üle anda plaanilise ravi vajajatele. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa haigla koroonaosakonnas oli tänase seisuga kõik kümme kohta täidetud ning osa haigeid ka järelravi kohtadel. Kokku on viimastel päevadel koroonavaevustega patsientide arv kõikunud haiglas 16 - 17 ringis.

Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp ütles, et suve lõpul avatud neljast isolatsioonikohast sai kohe kümme kui haigestunute arv Järvamaal hüppeliselt tõusma hakkas ehk siis viimastel nädalatel. "Ametlik korraldus tuli Terviseametilt küll alles täna, aga olime selleks juba ise valmistunud, sest inimesed tuli ju kuhugi paigutada," selgitas ta.

Kui maakonda lisandub ikka 20 - 30 positiivse testi saajat päevas, on asjatu loota, et mitte keegi neist haiglasse ei jõua. "Suurema haigestumise tagajärjed kajastuvad kohe ka meil," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles