Mis tunne võiks olla raamatukoguhoidja kingades?

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kersti Viilup (vasakul) ja Margit Udam (paremal) Paide gümnaasiumist teavad kui oluline on raamatuid lugeda, aga täna said nad teada ka kui tore on neid teistele laenutada. Bibliograaf Siiri Muru usaldab külalisi, kuid kontrollib siiski natuke ka.
Kersti Viilup (vasakul) ja Margit Udam (paremal) Paide gümnaasiumist teavad kui oluline on raamatuid lugeda, aga täna said nad teada ka kui tore on neid teistele laenutada. Bibliograaf Siiri Muru usaldab külalisi, kuid kontrollib siiski natuke ka. Foto: Järvamaa keskraamatukogu/Facebook

Seda siiski mitte sõna otseses mõttes, vaid kujundlikult, sest täna alanud raamatukogupäevadel katsetasid neli hoopis teise elualal inimest, mis tunne on bibliograafina raamatuid laenutada ja kuidas see töö käib.

Tund enne keskpäeva võtsid koha leti taga sisse Paide gümnaasiumi noorsootööjuht Kersti Viilup ja korraldusjuht Margit Udam.

Margit Udam ütles, et tegelikult polnud talle raamatukogutöö süsteemides midagi võõrast. "Kasutame Rikswebi ka koolis ning süsteem on ühtne üle Eesti," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles