Omavalitsusjuhid koolide laussulgemist ei poolda

Tiit Reinberg
Copy
Albu põhikool tähistas eelmisel nädalal kooli 100 aasta juubelit suurejooneliselt ja kontakte oli seetõttu tavapärast rohkem. Vähemalt järgmise nädala peab kool olema kaugõppel.
Albu põhikool tähistas eelmisel nädalal kooli 100 aasta juubelit suurejooneliselt ja kontakte oli seetõttu tavapärast rohkem. Vähemalt järgmise nädala peab kool olema kaugõppel. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa omavalitsused on öelnud, et kõiki koole ei sulge ja kaugõppele läheb üle üksnes see kool, kus koroonasse nakatumine on jõudnud ohtliku piirini.

Türi vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja Kaia Iva sõnas, et õppetöös tehakse muudatusi nii vähe kui võimalik, kuid viiruse levikut tuleb jälgida ja olla valmis vastavalt vajadusele kiiresti reageerima. «Distantsõppele minek on ikkagi viimane samm,» sõnas ta.

Iva ütlust mööda jätkavad esmaspäeval kõik Türi valla koolid kontaktõppel. Samas saabub tõehetk, milline on koolides olukord vaheaja järel, esmaspäeval ja teisipäeval, kui õpilasi on testitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles