Suur-Aia tänava valmimine Paides võtab veel aega

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy

Kuigi Paide üheks peatänavaks olev Suur-Aia tänav pidanuks valmima oktoobri lõpuks, näitab praegune pilk olukorrale, et nii see siiski pole. Ehitaja esitas taotluse tähtaega pikendada mitte neist olenevatel asjaoludel.

Paide linnavalitsuse ehitusala peaspetsialist Kert Kaasik ütles, et ehitaja taotles tee valmimiseks tähtaja pikendust kuu aja jagu ehk novembri lõpuni. "Põhjuseid on neil selleks mitmeid. Esiteks segasid ehitustöid arheoloogilised väljakaevamised, siis torutööde hanke nurjumine ja nüüd on lisandunud mitmeid töid sidetehniliselt ala. Objekt on olnud ka tehniliselt küllalt keeruline. See kõik on tee valmimist korduvalt edasi lükanud," selgitas ta.

Kaasiku sõnul arutab linnavalitsus taotlust, kuid ilmselgelt tuleb seda pikendada. Kuigi sõidutee osa on juba asfalteeritud, siis kõnniteed ja haljastus on alles valmimisjärgus. "Markeeringu laseme teha alles kevadel, sest vastu talve poleks sel mõtet. Kogemused on näidanud, et teatud temperatuuride juures kooruks see lihtsalt maha," selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles