Algab ideekorje “Tuhat tunnet Järvamaalt”

Järva Teataja
Copy
Järvamaa haigla sünnitusosakonnas sündivad beebid saavad uhkeldada erksates värvides papudega.
Järvamaa haigla sünnitusosakonnas sündivad beebid saavad uhkeldada erksates värvides papudega. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja

Visit Järva meeskonna eestvõttel toimub 21. detsembrini ideekorje "1000 tunnet Järvamaalt", et leida üles ja koguda kokku need mõtted ja tunded, mis inimestele üle Eesti Järvamaaga seostuvad.

Igaühel meist on võimalus oma meeleseisund kirja panna mõtete lisamise lingil või Visit Järva Facebooki lehel vastava postituse all ning isegi #1000tunnet ideekorje "nädala näo" videoüleskutse all. Ideekorjel on lubanud kaasa lüüa meie oma inimesed, järvakad: Arto Saar, Jaan Pehk, Tuuli Klementa, Kaarel Orumägi, Kirsika Ilmjärv ja paljud teised. Samuti hoiab silma peal ideekorje edenemisel Järva Teataja.

Mis saab ideedest edasi? Ühe variandina on arutlusel olnud kaunis kinkeraamat koos Järvamaast tehtud fotodega. Järvamaa giididele oleksid head mõtted tänuväärt materjaliks, vormida sõnumiteks külalistele, kuidas kogukond suhtub oma kodumaakonda. Igal ettevõttel on võimalik noppida oma idee mingiks reklaammaterjaliks. Aga päris kindlasti kujuneb sellest Järvamaale omamoodi jõulukingitus Visit Järva kodulehel, millest kõik võivad osa saada ja kasutada. Otsida, kus on tema tsitaat ja jagada oma mõtteid oma sotsiaalmeediakanalites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles