Paide linna laste ja noorte lauluvõistlus „Lauluhäll“ tuleb 20. korda

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

Reedel, 12. novembril toimub Paide Muusika- ja Teatrimaja väikeses saalis Paide laste ja noorte lauluvõistlus „Lauluhäll“ 2021. 

Võistlusel osaleb 30 noort lauljat vanuses 4-19 aastat. Esindatud on Paide gümnaasiumi, Hammerbecki põhikooli, PAMTi muusikastuudio, Paide muusikakooli ning PAIde, Viisu ja Roosna-Alliku lasteaia solistid, lisaks üks Paide laulja Türi Ühisgümnaasiumist. Noorim osaleja on 4aastane Ami-Loore Nurk PAMTi muusikastuudiost.

Võistluse korraldaja, Paide muusika- ja teatrimaja kultuurijuhi Mariliis Petersoni sõnul on tänavusel laulukonkursil väga väärikas žürii. „Etteasteid hindavad üle-eestilise neidudekoori Leelo dirigent Külli Kiivet ning muusikud Madis Aesma ja Jaan Pehk. Žürii roll on anda lauljatele tagasisidet ning selgitada edasipääsejad maakondlikule võistlusele.“

„Lauluhäll“ toimub viies vanuserühmas, iga vanuserühma viis paremat pääsevad edasi Järvamaa laste ja noorte lauluvõistlusele „Laulukaar“ 2021, mis toimub Paide Muusika- ja Teatrimajas 26.-27. novembril.

„Lauluhälli“ nime all toimub Paide laste ja noorte lauluvõistlus tänavu 20. korda. Konkursi nime tuletas toonane korraldaja Tiia Tamm sõnast „hällilaul“ - lauluhällist sirgub laps, kes armastab laulda ning kannab enda sees muusikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles