Tee jõulukingi ostuga loomadele heategu

Järva Teataja
Copy
Kuusk ja jõulukingid. Pilt on illustreeriv
Kuusk ja jõulukingid. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) kutsub ühendama kingiostu heateoga. Seltsi Facebookis toimuval jõuluoksjonil saab kinke soetada tervele perele, ka neljakäpalistele. Heategevuslikule oksjonile saab pakkumisi teha kuni 12. detsembrini.

Iga päev lisandub üks uus toode või teenus, mis on annetatud erinevate Eesti ettevõtete poolt. Jõulurõõmu saab pakkuda praktilise kingitusega ka enda lemmikloomale. Esmakordselt oksjonil osalev ettevõtte ECHO tribe pakub toitumiskonsultatsiooni ülekaalulise kassi või koera omanikule. “Väga armas on teha kingitus lisaks pereliikmetele ka enda neljakäpalisele. Tervislik toitumine on ju tugeva tervise nurgakivi,” sõnas turundus- ja kommunikatsioonijuht Agnes Blank. Oksjonilt võib leida ka väga praktilisi kingitusi nagu Pop Optika silmakontroll ja kinkekaart, Koolibri jõuluraamatud, Hullud Matid uksematt ning Good Vibrations meeste bokserid.

Heategevuslik oksjon on muutunud seltsile südamelähedaseks traditsiooniks, mis toimub juba viiendat aastat. Kogutud raha kasutatakse kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade aitamiseks. “Eelmisel aastal kogusime oksjoniga pea tuhat eurot, millega saime täita mitmed näljased kõhud ning tasuda veterinaarsete protseduuride eest,” lisas Blank.

Oksjonil saab osaleda siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles