Koolidirektor: Gümnaasium on kodus

Järva Teataja
Copy
Paide gümnaasium
Paide gümnaasium Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

“Posti tänava koolihoone ei paku mitte ainult Järvamaa tänastele ja tulevastele gümnasistidele suurepärast ja kaasaegset õpikeskkonda, vaid sellel on sügav tähendus ka varasematele põlvkondadele,” kirjutab linna koduleheküljel Paide Gümnaasiumi direktor Margo Sootla

“Nii on Vallimäe kõrval viidud arhitektuurselt väga õnnestunult kokku vana ja uus koolihoone ja tundub, et see loob silda millelegi veelgi olulisemale – meie kogukonna inimestele. Idee, et kool on õpilastele ja õpetajatele koht kokkusaamiseks ja arendavateks kohtumisteks on saanud juba suurema tähenduse. Ja see teeb rõõmu.

Kui koolimaja väärikast ajaloost on räägitud üpris palju, siis mineviku asemel võime nüüd julgelt tulevikku vaadata. Kolm aastat tagasi mitmete õnnestunult õppetöösse rakendatud tänapäevast õppetööd iseloomustavate muudatustega alustanud riigigümnaasiumil on nüüd oma ruum. Iga kooli peamine eesmärk on õpilaste arengu toetamine ja õppimiseks loodud ruumil on paratamatu mõju viisile, kuidas seda saab teostada.”

Loe täpsemalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles