Uhke kasukaga Maia otsib isiklikku juuksurit

Järva Teataja
Copy
Maia
Maia Foto: Eesti Loomakaitse Selts

Maia jõudis Eesti Loomakaitse Seltsi (ELS) hoole alla Järvamaa kassikolooniast suurte haavadega tagajalgadel. Uhke karvaga Maia otsib oma heategijat, kes on valmis tema eest hoolitsema teadlikult ja järjekindlalt.

Maia kaalus ELSi hoole alla tulles vaid 1,7 kilo ja teda ei olnud võimalik isegi pügada, rääkimata ravimite manustamisest. Lisaks vaevasid Maiat täid ja siseparasiidid ning ka vereproovis olid mõned kõrvalekalded. Maia suundus edasi hoiukoju, kus ta on viibinud juba poolteist aastat.

Hoiukodul jätkub mitmeid kiidusõnu. “Maia on suur seltskonna fänn. Ta küll ei nõua konkreetselt tähelepanu, aga talle ei meeldi, kui ta üksi jäetakse. Kui teisele korrusele läheme, hakkab ta kurvalt näuguma ja varsti tuleb järgi. Ta tahab kõhu alt sügamist, ei küünista ega hammusta kunagi ning kammimine õnnestub ka mänguga pooleks,” sõnas hoiukodu.

Kindlaks ei ole suudetud määrata, kas loomakese lemmiktegevus on magamine või söömine. Söögist on Maia nälginud kolooniakassile kohaselt alati vaimustuses. Küll aga on kassikesel krooniline soolte põletik, seega tohib ta vaid kindlas koguses ravitoitu süüa ja mitte midagi muud. Lisaks sellele vajab kassike iga päev probiootikumi. Ja nii kogu elu.

Maia sobib pereliikmeks Sulle kui oled väga teadlik, järjekindel ja soovid heategevusse põhjalikult panustada, sest päris terveks ei saa Maia kunagi. Samuti vajab kassipreili kaunis kasukas pidevat hoolt.

Kui tundsid ära enda uue pereliikme, siis täida loomasoovija küsimustik aadressil: https://forms.gle/mDciQsF19fgUDVW2

Eesti Loomakaitse Selts on 2000. aasta kevadest tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abivajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine. Missiooni viiakse ellu loomade otsese abistamise, avalikkuse teavitamise, inimeste koolitamise ning õigusloomes osalemise ja loomakaitsealase järelevalve teel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles