Haiglasse on jäänud vaid kaks koroonapatsienti

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Järvamaa haigla isolatsioonipalatid koroonaosakonnas seisavad praegu tühjalt ning loodetavasti see nii ka jääb. Siis saab voodikohad peagi üle anda plaanilise ravi vajajatele.
Järvamaa haigla isolatsioonipalatid koroonaosakonnas seisavad praegu tühjalt ning loodetavasti see nii ka jääb. Siis saab voodikohad peagi üle anda plaanilise ravi vajajatele. Foto: Dmitri Kotjuh

Järvamaa haigla koroonaosakonna isolatsioonipalatites polnud täna hommikul ühtegi patsienti. Järelravis viibis kaks mitte nakkusohtlikku haiget, kelle saatus selgub selle nädala jooksul.

Haigla koroonaosakonna arst Maarja Brause ütles, et olukord on märgatavalt rahunenud ning uusi haiglaravi vajavaid koroonahaigeid pole viimasel ajal juurde tulnud. "Need kaks, kes järelravisse on jäänud, saavad nädala jooksul koju või siis võtame nad üle õendusabiosakonda," märkis ta.

Vaatamata patsientide nappusele, ei kiirustanud Lõuna Eesti meditsiinistaap koroonaosakonda Järvamaal veel päriselt sulgema. "Meil on avatud neli kohta, kuhu vajadusel saame nakkusohtlikud patsiendid sisse võtta," märkis Brause.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles