Kampaania kutsub üles koos lähedastega sportima

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Mullu viimast korda toimunud kahe staadioni jooksu asemel stardivad tervisesportlased esimesele Rannajooksule.
Mullu viimast korda toimunud kahe staadioni jooksu asemel stardivad tervisesportlased esimesele Rannajooksule. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Esmaspäeval algab kampaania „Kingi sõbrale jõululubadus üheskoos sportida!“, kus sportlikud ja aktiivseid inimesed annavad oma sõpradele ja tuttavatele lubadusi tuua nad liikumisharrastuse juurde.

#SõberSportima on osa üleeuroopalisest kampaaniast #MyPromise, mis kutsub sportlikke ja liikuvaid inimesi üles panema seekord kuuse alla oma lubadus tuua vähemaktiivne sõber, pereliige, töö- või koolikaaslane liikumisharrastuse ja spordi juurde.

Kampaania ellukutsuja ja SCULT sihtasutuse juhatuse esimehe Ott Pärna sõnul on paljudel meist mõni lähedane või sõber, kelle kaotamise järel oleme alles hakanud mõtlema, et kus me varem olime, et ka tema endaga üheskoos liikumise, spordi ja tervisliku elustiili juurde tuua „Sellest ka algatuse põhjus ja mõte - enam kui kaks kolmandikku meie täiskasvanutest ja veelgi enam lastest ei liigu piisavalt, ning kõige paremad inimesed ja eeskujud ehk müügimehed neid selle tegevuse juurde tooma on lähedased, kes ise liiguvad-spordivad,“ sõnas Pärna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles