Türi valla ametnike seas on nii tulijaid kui ka lahkujaid

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Sellel fotol olijatest on Türi vallavalitsusse tööle jäänud ainult arendusjuht Üllar Vahtramäe (vasakult). Eelmine kuu jäi vallavalituses viimaseks majandusosakonna juhatajale Urmas Kupule ja abivallavanem Elari Hiisile. Eelmine vallavanem Pipi-Liis Siemann on sellest nädalast Koeru hooldekeskuse juhatuse liige, haridusosakonna juht Kaia Iva siirdus Käru põhikooli õpetajaks. Ametist lahkus ka avalike suhete juht Merle Rüütel ja aasta algusest jääb tühjaks finantsjuht Aime Roosioja kabinet.
Sellel fotol olijatest on Türi vallavalitsusse tööle jäänud ainult arendusjuht Üllar Vahtramäe (vasakult). Eelmine kuu jäi vallavalituses viimaseks majandusosakonna juhatajale Urmas Kupule ja abivallavanem Elari Hiisile. Eelmine vallavanem Pipi-Liis Siemann on sellest nädalast Koeru hooldekeskuse juhatuse liige, haridusosakonna juht Kaia Iva siirdus Käru põhikooli õpetajaks. Ametist lahkus ka avalike suhete juht Merle Rüütel ja aasta algusest jääb tühjaks finantsjuht Aime Roosioja kabinet. Foto: Aime Linke

Mõne nädala eest ametisse kinnitatud Türi vallavalitsuse uue koosseisu liikmetel on käes kiired ajad. Tarvis on end asjadega kurssi viia, aga ka mitme vallavalitsuse endise koosseisu töötajast jäänud tühjale ametitoolile uusi inimesi leida. Mõnigi konkurss on lähiajal lõppemas, ent töökuulutustele tuleb lähiajal lisa.

Siiani on edukaim lahendus ees terendamas Türi Halduse juhi leidmisele. Vallavalitsus kuulutas välja konkursi Türi Halduse uue juhi koha täitmiseks novembri teises pooles. Eelmisel nädalal ütles vallavanem Ele Enn, et tähtajaks laekus neli avaldust, mis kõik vastasid nõuetele ja kõik sooviavalduse saatnud kutsus komisjon ka vestlusvooru.

Enn märkis, et käesoleva nädala alguseks oli neljast kandidaadist üks avalduse tagasi võtnud ja mingitel asjaoludel ei jõudnud üks kandidaat kokkulepitud ajal vestlusele. Kaks järele jäänud kandidaati olid Ennu hinnangul ühtlaselt tugevad ja lõpuks langes valik neist ühe kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles