Punane Rist tihendab omavalitsustega koostööd

Urmas Glase
Copy
Eesti Punase Risti (EPR) Lääne regiooni koordinaator Piret Seire arutas Järva vallavanema Toomas Tammikuga koostöö suurendamist.
Eesti Punase Risti (EPR) Lääne regiooni koordinaator Piret Seire arutas Järva vallavanema Toomas Tammikuga koostöö suurendamist. Foto: Järva vallavalitsus

Neljapäeval kohtus Eesti Punase Risti (EPR) Lääne regiooni koordinaator Piret Seire Järva vallavanema Toomas Tammikuga, et tutvustada organisatsiooni ja arutada koostöökohti kohaliku omavalitsega, et koos panustada kohaliku kogukonna heaollu.

Eesti on EPR-i töös jagatud neljaks regiooniks, igal oma koordinaator. Järvamaa kuulub Lääne regiooni ja Järva vald oli esimene omavalitsus, mida maakonna koordinaator külastas.

Piret Seire sõnul on omavalitsused olulised strateegilised partnerid: „Järvamaalt .pole meil palju vabatahtlikke aga me ootame inimesi liituma Näiteks politsei ja piirivalveamet on kinnitanud, et neil on meid maastikuotsingutel vaja ja tänu sellele on meiega liitund mehi."
"Tegevust maastikuotsingutel on vaja harjutada. Et kokku saada üks ahelik ehk üheksa pluss üks inimest ja sõita sinna, kus abi vaja, soovime ette valmista 50-liikmelise vabatahtlike tiimi ning oodatud on nii noored kui ka vanemad nii mehed kui naised, sest võimalusi vabatahtlikuna panustada on väga mitmesuguseid," selgitas ta ja tõi plussina välja Järvamaa asukoha keset Eestit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles