Avanenud lumekraanid lasid suusarajad korda teha

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kui lund juurde tuleb, saab Paide tehisjärve äärsetel suusaradadel peagi ka klassikajälje sisse sõita nagu eelmisel talvel.
Kui lund juurde tuleb, saab Paide tehisjärve äärsetel suusaradadel peagi ka klassikajälje sisse sõita nagu eelmisel talvel. Foto: Paide spordikeskus/Facebook

Pühade ajal maha sadanud lumevaip ei andnud asu rajamesitritele, kes on nüüdseks juba mitu päeva suusaradu silunud. Suusatada saab nii Paides, Türil, Kärus, Aravetel, Koerus ja Valgehobusemäel.

Paide suusaradade meister Ain Türner raporteeris, et nädalavahetusel sai kõikidel linna suusaradadel lumi kokku pressitud ja eile õhtul ka rajamasinaga üle käidud.

Vabastiili saab nüüd Türneri sõnul sõita Paide tehisjärve ümber, Mündi silla juurest mööda jõeäärt tehismaastikule, tehismaastikul ja Hillar Hanssoo juures asuvas kooli pargis. "Nii palju lund veel pole, et saaks klassikajälje sisse ajada, aga vabastiilis sõitmiseks peaks päris head olud juba olema," kirjeldas ta. Mõne koha peal võib küll maa veel väljas olla, kuid valdav osa radadest on siiski lumevaibaga kaetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles