Nädala ilm pakub temperatuure neljast plusskraadist 20 miinuskraadini

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Jäävihm võib tekitada erakordse libeduse.
Jäävihm võib tekitada erakordse libeduse. Foto: Eero Vabamägi

Kui teisipäeval tuleb kohati neli kraadi sooja, siis nädala lõpu poole on võimalik kohata 20 kraadi pakast või isegi madalamat temperatuuri, prognoosib ilmateenistus.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Ida- ja Lõuna-Eestis sajab mitmel pool lund, lörtsi ja vihma. Kohati on udu ja jäidet. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -5 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, pärastlõunal on sadu laialdaselt. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8, Liivi lahe piirkonnas puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi.

Neljapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Sajab lund, Lääne-Eestis ka lörtsi. Ida-Eestis puhub lõunakaare tuul, Lääne-Eestis pöördub loodesse 2-7, hommikul tugevneb saartel ja läänerannikul 7-12, puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, kohati tuiskab. Tuul pöördub kõikjal põhja ja loodesse ning tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-20 m/s. Õhutemperatuur langeb päeva jooksul 4-10 miinuskraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles