Prokuratuur esitas Väätsa prügila arendusjuhile süüdistuse

Tiit Reinberg
Copy
Süüdistuse järgi tegutses OÜ Paikre toonane juhataja Kristo Rossman ebaausalt 2019. aastani, mil ta vahistati. 2020. aasta aprillist töötab Rossman Väätsa prügilas.
Süüdistuse järgi tegutses OÜ Paikre toonane juhataja Kristo Rossman ebaausalt 2019. aastani, mil ta vahistati. 2020. aasta aprillist töötab Rossman Väätsa prügilas. Foto: Ants Liigus

Lääne ringkonnaprokuratuur saatis kohtusse Pärnu linnale kuuluva OÜ Paikre endiste juhtivtöötajate kriminaalasja, milles esitatakse süüdistus ka Kristo Rossmanile, kes töötab juba ligi kaks aastat Väätsa prügila arendusjuhina.

Süüdistuse järgi võltsisid ettevõtte juhtivtöötajad dokumente, kasutasid neid ettevõtte vara omastamiseks ja kahjustasid ühele koostööpartnerile eeliste andmisega ausat konkurentsi.

Kriminaalmenetlus keskendub OÜ Paikre juhtivtöötajate tegevusele 2016. aastast 2019. aastani, mil võeti kinni kaks OÜ Paikre töötajat. Prokuratuur süüdistab ettevõtte endist juhatajat Kristo Rossmanit ja arendusjuht Ott Sutti ning OÜ Paikre äripartnerit Danel Tauri omastamises, dokumentide võltsimises ja nende kasutamises. Rossman on süüdistuse saanud ka oma positsiooni kuritarvituses ja toimingupiirangu rikkumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles