Õpilased kogusid Koogikorvil raha koroonaosakonna töötajatele

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Õpilaste toetuse andis Järvamaa haigla koroonaosakonna töötajatele üle Kevin Kinev (keskel), kes ka ise osakonnas raskel ajal vabatahtlikuna abiks käis.
Õpilaste toetuse andis Järvamaa haigla koroonaosakonna töötajatele üle Kevin Kinev (keskel), kes ka ise osakonnas raskel ajal vabatahtlikuna abiks käis. Foto: Maire Raidvere

Juba novembri lõpus toimunud Paide gümnaasiumi legendaarsel sportlik-meelelahutuslikul korvpalliturniiril Koogikorv kogusid noored heategevusliku õnneloosiga raha Järvamaa haigla koroonaosakonna töötajatele.

Heategevusliku aktsiooni üks korraldajaid Kevin Kinev ütles, et tavaliselt on Koogikorvi kodukord ette näinud, et iga osalev võistkond küpsetab ise koogi ning vastavalt saavutatud kohale turniiril saab iga osaleja valida omale meelepärase maiuse söömiseks. "Seekord õpilased kooke ei teinud, vaid panustasid hoopis rahaga. Panime õnneloosi välja erinevaid auhindu ning iga loos maksis euro. Kes soovis, võis ka rohkem panustada, sest teada oli, et saadud tulu läheb Järvamaa haigla koroonaosakonna töötajatele, kes olid terve oktoobri ja novembri halvenenud koroonaolukorra tõttu ennastsalgavalt tööd rabanud," selgitas ta.

Üritusega kogunes 74 eurot, mille Kinev andis õendusosakonna töötajatele üle detsembri viimastel päevadel. "Meie mõte oli, et selle raha eest saaksid nad endale puhketuppa midagi meelepärast maiustamiseks või näksimiseks osta. Summa pole suur, vaid pigem sümboolne, kuid siiski oluline avaldamaks omal moel tänu ja tunnustust arstidele, õdedele ja hooldajatele tehtud töö eest," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles