Koroonaviirus sulges nädalaks Teatrikohviku

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide muusika- ja teatrimajas Teatrikohvikut pidav Priit Põder loodab, et kohvik saab kliente vastu võtta juba järgmisel nädalal.
Paide muusika- ja teatrimajas Teatrikohvikut pidav Priit Põder loodab, et kohvik saab kliente vastu võtta juba järgmisel nädalal. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide Teatrikohvik andis teada, et sel nädalal jäävad nende uksed suletuks, sest töötajaid tabanud haiguspuhang ei jätnud ettevõtjale muud võimalust.

Teatrikohviku juhataja Priit Põder ütles, et mõned töötajatest on haigestunud koroonasse ja mõned on lähikontaktsed. "Üht või teistpidi oleme kõik haiguse või haigetega seotud ning seetõttu tundus kõige turvalisem ja vastutustundlikum kohvik üldse nädalaks sulgeda," selgitas ta.

Põdra meelest pole tänases olukorras mõtet riskida. "Kohviku lahtihoidmine läinuks nende väheste töötajatega, kes pole veel haiged, keeruliseks ning täit kindlust poleks ikkagi olnud, et ka nemad mõned päevad hiljem haigeks ei jää. Targem on aeg korraks maha võtta ja siis tervetena tagasi tulla ning edasi töötada," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles