Osa lumevangi jäänud inimesi veetis öö Albu rahvamajas

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Osa laupäeval Kirjanduslikku Oaasi tulnud kaugema kandi inimestest ei osanud aimatagi, et nendelsamadel diivanitel ja tugitoolidel, kus nad istusid, tuleb neil veeta ka öö.
Osa laupäeval Kirjanduslikku Oaasi tulnud kaugema kandi inimestest ei osanud aimatagi, et nendelsamadel diivanitel ja tugitoolidel, kus nad istusid, tuleb neil veeta ka öö. Foto: Urmas Glase

Laupäeval Albu rahvamajas olnud õdusas Kirjanduslikus Oaasis veetsid öö inimesed, kes olid jäänud kirjanduse pidunädala üritustelt lahkumisega sedavõrd hilja peale, et ei pääsenud enam täis tuisanud teede tõttu koju.

Põhja-Järva kultuurikeskuse juhataja Arlet Palmiste ütles, et talle teadaolevalt veetis Albu rahvamajas öö umbes 15 inimest.

Olukord oli Palmiste selgitusel selline, et kõik, kes pärast Puuluubi esinemist umbes kella 21 paiku ära läksid, pääsesid veel enam-vähem läbi. Need, kes jäid edasi tšillima ja kirjandusdiskot nautima, pidid loodusjõududega võitluses alla andma. Alates kella 22st oli autoga ära sõita juba vägagi raske. «Esiotsa jäid lumevangi ka Puuluubi mehed, kuid nemad rassisid viimaks siiski kuidagi lumest läbi ja öömajale ei jäänud,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles