Poliitikud kuulasid päästjate muresid

Järva Teataja
Copy
Helir-Valdor Seeder käis koos järvalastest erakonnakaaslastega päästjate käest uurimas, kuidas reform nende tööd mõjutab.
Helir-Valdor Seeder käis koos järvalastest erakonnakaaslastega päästjate käest uurimas, kuidas reform nende tööd mõjutab. Foto: Erakogu

Eelmisel reedel külastas Järvamaa päästekomandosid Isamaa erakonna esimees ja riigikogu liige Helir-Valdor Seeder. Tema eesmärk oli saada selgeks, mis muutub ja millist kvaliteeti suudavad pakkuda Järvamaa pääsekomandod edaspidi. Teema tõstatasid Isamaa erakonna Järvamaa piirkonna juhatuse liikmed Ründo Mülts, Lauri Ilves ja Kaido Ivask.

Isamaa esindajaid võttis peale Paide päästekomandos valves olnud meeskonna vastu Rapla-Järvamaa päästepiirkonna juht Tanel Vahter ja viimast kuud operatiivkorrapidajana töötav Andrei Rikberg.

Vahter selgitas, et Järvamaal töötab päästeteenistuses 74 tõrjujat ja neli komandopealikut. «Paide ja Türi komando on alates uuest kuust ühise juhtimise all, mis võimaldab lubada kahe komando juhile kõrgemat palka,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles