Osa koole jäi sellest nädalast kaugõppele

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kui veel hiljuti ehitasid Laupa põhikooli lapsed koolimaja ette lumest loomi, siis sellest nädalast suundus kogu koolipere kaugõppele.
Kui veel hiljuti ehitasid Laupa põhikooli lapsed koolimaja ette lumest loomi, siis sellest nädalast suundus kogu koolipere kaugõppele. Foto: Laupa Põhikool

Terviseameti eelmisel neljapäeval avaldatud soovituse järel on sellest nädalast kaugõppel üle Eesti umbes kümmekond kooli. Järvamaal õpivad kodustes tingimustes praegu Türi valla Retla-Kabala kool ja Laupa põhikool.

Türi vallavanem Ele Enn ütles, et terviseameti soovitustele tuginedes otsustasid Retla-Kabala kool ja Laupa põhikool jääda esmaspäevast kaugõppele. «Seda tehti eesmärgiga katkestada tekkinud nakkusahelad. Koolis haigestusid nii õpilased kui ka õpetajad. Väiksemates koolides on õpetajaid asendada keeruline ning sellisel juhul on targem juba kõigil minna mõneks ajaks koju õppima ja tulla järgmisel nädalal tervena kooli tagasi,» selgitas ta.

Enn lisas, et koroonast tingitult on sel nädalal suletud ka Türi raamatukogu, kus töötajad on samuti korraga haigestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles