Roosna-Alliku lasteaed vajab kolimisel abikäsi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Roosna-Alliku Helliku lasteaia direktor Karit Koller loodab, et heade inimeste abiga suudetakse lasteaed kiiresti rahvamajja kolida.
Roosna-Alliku Helliku lasteaia direktor Karit Koller loodab, et heade inimeste abiga suudetakse lasteaed kiiresti rahvamajja kolida. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Roosna-Alliku lasteaia Hellik direktor Karit Koller tegi pöördumise kogukonna poole, et saada raskel hetkel abi lasteaia kolimiseks remonti minevatest ruumidest rahvamajja.

Koller selgitas, et sel nädalal oli lastaial plaasni kolimine Roosna-Alliku rahvamaja ruumidesse, et lasteaia ehitustööd saaksid õigeaegselt alata. "Helliku lasteaeda tabas ootamatu haigestumiste laine ning 85 protsenti töötajatest on kahjuks rivist väljas," kurtis ta.

Kogu pakkimise töö, mis pidi toimuma kõikide töötajate abiga sel nädalal, toimub nüüd oluliselt aeglasemas tempos nelja kuni viie töötajaga. "Kuna 24. veebruaril on tööd omajagu, siis palume kõiki kellel vähegi võimalik tulla meid aitama," kutsus ta.

Abi mida vajame 24.veebruaril:

1) pakkimisel

2) vanade asjade ära viimisel

3) kappide lahti monteerimine (Kui isadel vähegi võimalus võiksid vajalikud tööriistad kaasa võtta)

4) asjade viimine rahvamajja

Koller märkis, et kõik kes saavad appi tulla, pangu end soojalt riide, vajadusel hoiame kõik aknad lahti, et toimiks korralik ventilatsioon. "Kui ei saa tulla pikemaks ajaks, vaid näiteks paariks tunniks, siis tulge ikka. Praegu on iga kätepaar oluline ning iga töö, mis tehtud saab, loeb," selgfitas ta.

Et aga asi kaootiliseks ja ülepea ei läheks, palus Koller oma tuleksut täna-homme telefonil 58123881 teada anda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles