Naistepäevaeelne kampaania toetab tänavu ka ukrainlannasid

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Foto: solidaarne naistepäev

Neljandat aastat korraldatav kampaania «Solidaarne naistepäev», mille käigus kogutakse hügieenitarbeid vähekindlustatud naistele ja neidudele, laieneb tänavu kaugemale ning abi saavad ka Ukrainas elavad ja sealt koos põgenikelainega Eestisse jõudvad naised.

Järvamaal on kampaania kõneisik Paide iluteenuste osutaja Triin Paabo, kes võtab annetusi vastu Paides Pärnu 4 asuvas salongis. Annetusi saab sinna viia kuni 11. märtsini. Asjade toomiseks palub Paabo kindlasti ette helistada telefonil 5560 0952.

Paabo ütlust mööda on iga annetus oluline, sest lisaks Eestis elavatele vähekindlustatud naistele ja neiudele on sel aastal Ukrainas valitseva sõjaolukorra tõttu abivajajaid väga palju. Kogumist alustas Paabo oma ilusalongis esmaspäeval ja juba esimese päeva õhtul nägi ta, et järvalased on valmis igati toetama nii kohalikke abivajajaid kui ka ukrain­lannasid. Paabole on toodud hügieenisidemeid, tampoone, hambapastat, mähkmeid, pesemisvahendeid ja ka kehatooteid. «Nii tore, et on nii palju abivalmis inimesi!» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles