Miks valida kivikatus just BMI Monierist?

BMI Monier
Copy
Foto: BMI Monier

Kivikatuste pakkujaid on turul rohkem kui üks ja esmapilgul võib tunduda, et suuri erinevusi neil pole, sest „kivi on ju kivi“. Siiski erinevad nii pakutavad materjalid kui ka lisateenused, kuid pahatihti tulevad need erinevused välja alles ehitustööde ajal. Eesti kõige pikema kogemusega kivikatuste müüja BMI Monieri eelised on järgnevad:

Pakume terviklahendust. Sageli arvatakse, et katus koosneb vaid kattematerjalist (katusekividest, plekist, bituumenist, eterniidist), kuid komplekti kuuluvad ka aluskate, tihendid katuseharjale ja räästale, kinnitusvahendid, vettpidavad läbiviigud korstendele ja ventilatsioonile, lumetõkked, käigusillad, redelid jne.

Katuse ehitusel on soovitatav kasutada ühe tootja katusematerjali ja lisatarvikuid – ainult nii on kindel, et katuseosad sobivad omavahel nagu valatult ning probleemide tekkides ei püüa eri komponentide tootjad vastutust üksteisele veeretada. BMI Monier toodab kõik katusematerjalid ise alates aluskattest kuni kinnitusklambrite, turvavarustuse ja muude lisatarvikuteni.

BMI Monieri katuseid on katsetatud ekstreemsetes tingimustes. Kõik BMI Monieri tooted pannakse terviklahendusena proovile Saksamaal Heusenstammis asuvas Braas Akademie testimiskeskuses, et tagada katusetarvikute kõrge kvaliteet ja sobivus ka nõudlikusse põhjamaisesse kliimasse.

Tehase garantii on 30 aastat, katuse eeldatav eluiga vähemalt 100 aastat. BMI Monier kannab kuni kahe aasta jooksul pärast katuse müüki kõik kulud, mis on seotud kahjustunud katusekivide väljavahetamisega, sealhulgas paigaldustöö maksumuse. BMI Monieri katuste garantii kehtib 30 aastat.

Kivikatus on üks kõige pikema elueaga katusematerjal, mida ei pea tõenäoliselt maja eluea jooksul ringi vahetama.

Kohapealne eestikeelne tehniline tugi ehitusvaldkonna professionaalidelt. Iga katus on n-ö rätsepalahendus. Kuna eri katuseosi on palju ja teisest küljest tehakse seda ostu kord-kaks elu jooksul, ei pruugi katus tootena olla alati kõige lihtsamini arusaadav.

Meie inseneri- ja ehitustaustaga konsultandid pakuvad tasuta professionaalset nõustamist nii enne kui ka pärast katuseostu.

Oleme hinnapakkumiste tegemisel ausad ja läbipaistvad. Katusedetailide kogus sõltub igast projektist eraldi ja kalkulatsioonid teeb tavaliselt katusepakkuja. Ehitustaustata majaomanikul võib aga olla keeruline algset pakkumist selles valguses analüüsida, et kas kõik vajalik on seal kirjas.

BMI Monier tagab, et kõik vajalikud lisatarvikud on lisatud juba esimesse pakkumisse ja tööde käigus ei tule ette ebameeldivaid hinnaüllatusi pidevalt lisanduvate detailide näol, mis lisaks rahakoti kergemaks tegemisele tähendavad sageli tööde venimist ja närvikulu.

Turu kõige laiem valik katusekive. Pakume eri stiili, materjali (betoon või savi), värvitooni ning pinnakattega katusekive. Meelepärase lahenduse leiab BMI Monierist ka kõige nõudlikum klient sõltumata sellest, kas soovitakse majale klassikalist, modernset või täiesti eksklusiivset ja isikupärast välisilmet.

Kiire tarne. Põhitoodete varu on alati Eestis kohapeal olemas – see tagab kiire tarneaja kogu katusekomplektile.

Paigaldus ja transport. Katusele pika eluea tagamiseks peab peale materjali olema kvaliteetne veel paigaldustöö. BMI Monieril on üle Eesti partnerehitajad, kes on läbinud tootja koolitused ning kelle töökvaliteedis võib kindel olla. Lisaks tagame materjalide transpordi ehitusobjektile ja soovi korral tõstame kivid ka katusele.

Pikkade traditsioonidega suurettevõte. BMI Monier on Eesti suurim kivikatuste müüja ning kuulub maailma suurimale katusematerjalide ja nende lisatarvikute tootjale Braas BMI Monier.

Oleme välja kasvanud taasiseseisvunud Eesti ühest vanimast ettevõttest Est-Stein, mis alustas tegevust juba aastal 1989. Tegutseme Baltikumis ja Põhjamaades kokku seitsmes riigis, pakkudes savist ja betoonist katusekive, katusetarvikuid ning sõsarettevõtte Schiedel moodulkorstnaid.

Küsi tasuta katusekonsultatsiooni või tule katusekivide valikuga tutvuma BMI Monieri kontorisse kas Tallinnas või Tartus:

OÜ Monier

Pärnu mnt 139 Tallinnas või Riia 140c Tartus

627 5560

katus@bmigroup.com

www.monier.ee

Copy
Tagasi üles