Linnameeskond kogub Ukrainast tulnud lastele ja noortele jalgpallivarustust

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide linnameeskonna noorte rühmad on valmis endi sekka võtma Ukrainast tulevaid jalgpallipoisse. Selleks on vaja neile aga esmalt tagada elementaarne varustus.
Paide linnameeskonna noorte rühmad on valmis endi sekka võtma Ukrainast tulevaid jalgpallipoisse. Selleks on vaja neile aga esmalt tagada elementaarne varustus. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide Linnameeskond annab teada, et pühapäevasel Premium liiga Škoda Laagri kodumängul Paide kunstmuruväljakul panevad nad annetuskastid üles kogumaks lastevanematelt ja jalgpallureilt jalgpallivarustust.

Esimesed Ukrainast tulnud noored jalgpallurid on Paide Linnameeskonna noorte treeningrühmadega juba ühendust võtnud ja mõni juba proovitrenniski käinud. Teada on, et jalgpallipoisse on Paidesse ja selle lähiümbrusesse veelgi tulemas.

Kuna paljud ukrainlased pagesid oma kodudest vaid väikse kohvri või seljakotiga, polnud jalgpallivarustus kindlasti kõige peamine, mis kotti rändas. Seetõttu tahabki jalgpalliklubi spordinoori vajaliku varustusega toetada.

Kogumiskastidesse palutakse tuua enda või oma lapse väikeseks jäänud, kasutuseta seisvad või muidu niisama tolmu koguv jalgpalli treeningvarustus: särgid, dressi- ja mängupüksid, pusad, sokid, mütsid, putsad, kindad, pallid jms.

Kriteeriumiks võiks olla, et varustus poleks katki ning seda saaks veel kasutada. Klubi Kogub esemed kokku ja annab need edasi Järvamaale jõudnud või jõudvatele Ukraina sõja eest põgenenud lastele, et neil oleks võimalik Eestis peatumise ajal klubi juures turvaliselt oma meelisharrastusega tegelemist jätkata.

Mängule tulijad leiavad kogumiskasti sissepääsu kõrvalt. Sinna saavad varustust tuua ka need, kes ei plaani Paide Linnameeskonna ja FC Flora kohtumisele jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles