ETV+ toob argiõhtutesse venekeelse telemagasini “Horisont”

Järva Teataja
Copy
Foto: ETV

Alates esmaspäevast toob ETV argiõhtutesse täiendust uue telemagasiniga “Horisont”. Eestis ja maailmas toimuvat vahendab esmaspäevast reedeni saatejuht Alina Privalova.

ETV+ uus venekeelne stuudiosaade “Horisont” avab argiõhtuti Eestis ja maailmas toimuvat läbi inimeste ja sündmuste, lõbusate ja keeruliste teemade. Uue saate teemadevalik on võimalikult lai, et pakkuda vaatajale tööpäeva lõpus nii päevakajalisi käsitlusi kui ka kergemaid ning meelelahutuslikke teemasid. Stuudiosse on oodata erinevaid külalisi, olulisel kohal on ka videolood.

“Mul on hea meel, et ETV+ programm saab lisa uue saatega, mis täiendab meie õhtuste päevakajaliste saadete valikut. “Horisont” aitab vaatajal maailma mõtestada ja teeb sissevaate inimeste eludesse ning teemadesse, mis puudutavad kõiki,” märgib ETV+ peatoimetaja Ekaterina Taklaja. Ta lisab, et info- ja sündmusterohke aeg paneb vaataja otsima usaldusväärset programmi: “Uudised toob jätkuvalt igal õhtul vaatajateni “Aktuaalne kaamera”, “Horisont” lisab selle kõrvale inimlikud ja praktilised teemad.”

“Horisont” toob ETV+ ekraanile ka uue saatejuhi Alina Privalova, kes on juhtinud varem nii tele- kui ka raadiosaateid. Saate vastutav toimetaja on Aleksandr Hobotov, produtsent Helen Valkna.

“Horisont” on ETV+ eetris esmaspäevast reedeni kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles