PILDID Lasteaialaste päevad on väga tegusad

Järva Teataja
Copy

Peale Oisu lasteaia Naerulinnu rühma edulugu, kus lapsed pildistasid lasteaia parki, märkasid nad pildistamise käigus ka seda, et kuldnoka pesakastid vajaksid uuendamist.

Retla-Kabala kooli Oisu lasteaia õpetaja Anneli Raitar andis teada, et kui materjal oli ette valmistatud, läkski pesakastide kokku panemiseks. „Sel korral õppisid lapsed oskust kasutada trelli, et kruvidega pesakastid kokku kruvida. Nüüd on meil pargis uued pesakastid üleval ja linnudki juba kodud leidnud.”

Ühiselt otsustasid Oisu lasteaia töötajad osa võtta Oisu OTTist. Igal korral küpsetati maitsvaid hõrgutisi ja jõulu OTTil kaasati ka lapsi, kes valmistasid savikausse, seepe ja kaunistasid vahvleid glasuuriga. Kogutud raha eest soetas lasteaed võimlemismatid, mida on võimalik kasutada igal pool kus vaja ka õues. „Kuna sellest on kujunenud juba traditsioon, siis oleme lasteaia küpsetistega igal Oisu OTTil.”

Raitar lisas, et neid puudutas ka Ukraina sõda ja nii otsustasid nad lastega toetada Ukraina loomaaia loomi, et aidata neid kes ise ennast aidata ei saa. „Kogutud summa saadame Tallinna Loomaaia lehel olevale kontole.”

„Täname lapsevanemaid, kes meie tegemistes meid samuti on toetasid ja onu Urmast ja Jaanust, kes meie kuldnoka pesakastid ette valmistasid,” sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles