Hooviteatrid otsivad festivali pidamiseks Paide linna kortermajade hoove

Järva Teataja
Copy
Hooviteatrite festival toob igal aastal teatri publikule koju kätte.
Hooviteatrite festival toob igal aastal teatri publikule koju kätte. Foto: Dmitri Kotjuh

Hooviteatrite Festival 2022 otsib etenduste mängimiseks Paide linna majade hoove. Kui eelnevatel aastatel on etendusi mängitud elumajade hoovides, siis sel aastal soovitakse etendusi mängida kortermajade hoovides.

“Sel aastal toimub festival Paide linna kortermajade hoovides - ootame hoove üle terve suure Paide linna. Juba on huvi tuntud Roosna-Allikult, kuid etendused võiksid lisaks Paide keskusele toimuda ka näiteks Viisus, Sillaotsal, Mündis ja mujal,” selgitas festivali korraldaja Mariliis Peterson.

Lisaks teatrietendusele on võimalik enda õuele kutsuda ka Jarek Kasari kontsert, mis festivali raames 11. juuni õhtul aset leiab.

“Kortermaja tähendab meie jaoks mitmepereelamut, ootame väga ka ridaelamuid. Miks me kortermajad oleme valinud, on sellepärast, et maja elanikel tekiks omavahel suurem kontakt ja võimalus koos midagi toredat teha,” lisas Peterson.

Tänavu 11.-12. juunil toimuv Hooviteatrite festival on harrastusteatrite seas äärmiselt menukas: eelmisel aastal osales festivalil 19 truppi, etendusi mängiti nii Paide kesklinnas kui ka Joodil ja Valgma külas.

Kortermajadest teada andmiseks kirjutada aadressil hooviteater@pamt.ee või helistada telefonil 555 920 94.

Ka harrastusteatritel, kes pole veel oma osalemissoovist märku andnud, on see võimalus: Paide Muusika- ja Teatrimaja ootab osalemissoove kuni 1. maini 2022 ning registreerumisvorm on leitav leheküljelt pamt.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles