Tuntud kaubandusketi Järvamaa poed läbisid ühena esimestest uuenduskuuri

Järva Teataja
Copy
Maxima X kauplus.
Maxima X kauplus. Foto: Postimees/Tarbija14.ee

Maxima alustas eelmisel aastal oma väikseimate, X formaadi kaupluste uuenduskuuri, mis on praeguseks sisuliselt lõpule jõudnud. Uue kuue on kas juba saanud või lähiajal saamas ka ligi kümmekond XX formaadi kauplust. Nii on viimase aastaga uuendatud enam kui 60 Maxima kauplust Eestis.

Järvamaal Maxima poed, Paide ja Türi kauplused on samuti nende 55 X formaadi kaupluse hulgas, mis on läbinud uuenduskuuri. „Need olid ühed esimesed kauplused, mis said eelmisel aasta teises pooles värskendatud. Türi kaupluses algasid formaadiuuendusega seotud tööd mullu 10. augustil ja Paide kaupluses 5. oktoobril,” avaldas Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Tiia Schapel. „Tööd kestsid mõlemas kaupluses umbes nädala.

„Türi kaupluses eemaldasime lahtised vitriinid, mõlemasse kauplusse paigaldati uued külmikud nii külmutatud toodetele kui ka erinevatele värske kategooria toodetele. Ka suurendasime senist toiduainete sortimenti, pannes rohkem rõhku värskele lihale, kalale ning puu- ja juurviljale ning eemaldasime sortimendist need tooted, mille vastu oli klientidel madalam huvi, valdavalt puudutas see tarbekaupu,” loetles Tiia Schapel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles