Sargvere koolimaja võib jääda õpilasteta

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide valla lasteaia-kooli Sargvere õppekoha IV klassi õpilased Maris Abilon (paremal) ja Liisi Sulbi valmistasid üleeile hommikul koos kaaslastega riigi aastapäevaks võileivatordi ja sõid selle hiljem koos ära. Järgmisel aastal samal ajal võib-olla majas koolilapsi enam ringi ei sagi.
Paide valla lasteaia-kooli Sargvere õppekoha IV klassi õpilased Maris Abilon (paremal) ja Liisi Sulbi valmistasid üleeile hommikul koos kaaslastega riigi aastapäevaks võileivatordi ja sõid selle hiljem koos ära. Järgmisel aastal samal ajal võib-olla majas koolilapsi enam ringi ei sagi. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Et Paide valla lasteaia-kooli Sargvere õppekohas käib kuues klassis vaid 11 õpilast, peab vald plaani sügisest hariduse andmise majas peatada. Järgmisel nädalal hakkab asja arutama vallavolikogu.

Paide vallavanem Veljo Tammik märkis, et jutt käib Sargveres koolituse peatamisest, mitte kooli sulgemisest, sest alati on võimalus, et kui piirkonda tuleb lapsi juurde, sünnib otsus kooliosa Sargveres jälle avada.
Vallavalitsus lapsi Tarbja õppekohta suunata ei saa, see jääb ikka lastevanemate otsustada. Tammik lubas, et kui mõni laps läheb Tarbjale õppima ja peab sinna sõitma, siis vallavalitsus selle ka korraldab.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles