Sel nädalal võõrustas ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevade raames külalisi ajakeskuse restoran Ajastute Toidud, kus nautida sai eri ajastutele omaseid maitseelamusi.
Öökohvikute kolmapäev tõi ajakeskuse restorani täismaja
Kui eelroaks oli metsaroheline salat suitsuse tuuraga, siis pearoaks oli menüüs nii karu- ja pardiliha, kui seakaela. Restoran oli avatud kella 19st 23ni ja külastajaid jagus õhtu lõpuni.
Kell 20 algas ajarännak läbi ajakeskuse kaheksa korruse ja ajastu, mille käigus sai igas ajastus proovida just sellele ajastule omaseid maitseid ja napse ja kohtuda lõbusate ajalooliste tegelastega. Eriprogrammi viisid läbi Ründo Mülts ja Maive Loorits.
Ajakeskuse Wittensteini turundusjuhi Eliis Õunapuu sõnul on tore näha, et rahva huvi ÖÖÖÖkohvikute kolmapäevade vastu on suur. Ka kohad restoranis täitusid kiiresti. "Juba järgmisel kolmapäeval ootab huvilisi Baltisaksa ÖÖköök Wittensteini Tegevusmuuseumis ja sinnagi on jäänud vaid viimased vabad kohad," lisas ta.