Ervita pidudesari saab hoo sisse sel laupäeval

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Peomelu Wildin´ Ervital, kus esinesid eelmisel aastal Villemdrillem ja Elina Born.
Peomelu Wildin´ Ervital, kus esinesid eelmisel aastal Villemdrillem ja Elina Born. Foto: Johanna Tuisk

Eelmisel suvel kujundasid Järvamaalt pärit noored Ervital asuva vana tehasehoone ägedaks Wildin` Ervita peosaaliks, kus peeti maha terve rida noortele ja noortemeelsetele suunatud pidusid. Menukas ettevõtmine alustab pidudesarja ka sel aastal. Avalöök tuleb juba sel laupäeval kui lavale astub Eesti üks soliidsemaid peobände The Swingers koos Birgit Sarrapi ja Mikk Saarega.

Pidusid korraldab ettevõte Wildin´ Estonia, mis alustab tänavu juba neljandat hooaega. Esimestel tegutsemisaastatel kirjutasid nad end Koeru kandi inimeste mällu Aruküla mõisapargis toimunud suurte pidudega, mis põikasid korraks ka Paidesse. Eelmisel hooajal seadsid nad aga sisse püsiva peopaiga Ervital, kuhu suve jooksul mitmeid nimekaid artiste ja diskoreid esinema kutsusid.

Ettevõtmise üks eestvedajaid Hannes Linno ütles, et nad teevad läbi hooaja arvukaid pidusid pakkudes parimat muusikat erinevale maitsele. The Swingers on tema hinnangul igati sobiv ansambel alustamaks suvist hooaega. "Nende kaasahaaravat muusikat, mis kõigub klassikast tänapäevaselt töödeldud popmuusikani, kuulavad nii noored kui keskealised," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles